IN servis je ovlašteni diler tvrtke MelComp iz Varaždina. Na ovim se stranicama nalazi link na njihove tako da možete pogledati što se nudi na tržištu. Mi prodajemo jednake artikle po jednakim cijenama. Kompletan cjenik možete naći ovdje.

Za servis pogledajte ovdje.

Nudimo Vam posebnu pogodnost. Kupite računalo, a da ne izađete iz svog doma. Kako? Vrlo jednostavno. Pomoću naših stranica i stranica MelComp-a i pošaljite nam e-mail s narudžbom. Nakon toga na Vašu će adresu doći naša ponuda. Ukoliko Vam se svidi cijena, uvjeti plaćanja te ostalo, samo potvrdite Vašu kupnju i Vaše računalo je na putu. Zar postoji nešto jednostavnije od toga? Naravno da ne morate kupiti cijelo računalo. Možete kupiti samo neke komponente koje Vam trebaju. Još uvijek nemate zvučnu karticu? Procesor nikako da radi brže? Popunite on-line narudžbu i riješite svoje probleme.

Napomena: Svako kupljeno računalo besplatno sastavljamo. Jamstveni uvjeti važe 12, odnosno 24 mjeseca, zavisno od dobavljača. Na potrošni materijal nema jamstva. Za svu robu osiguran je odgovarajući servis sa originalnim rezervnim dijelovima. Troškovi dostave se dogovaraju posebno. Za manje udaljenosti BESPLATNO!