Tvrtka “IN servis Ludbreg d.o.o.” – za informatiku i elektroniku, servis i trgovinu uspješno posluje od 01. rujna 1994. godine, povećavajući dobit iz godine u godinu. Od svog osnutka tvrtka se nalazi u privatnom vlasništvu. Tvrtka trenutačno ima dva stal no uposlena djelatnika te više vanjskih suradnika. U svojim počecima bavili smo se prodajom računala i računalne opreme, izradom i prodajom programa prema potrebama i željama kupaca, obučavanjem rada na računalu putem tečajeva te prodajom potrošnog materijala.

Danas Vam možemo ponuditi prodaju i servis računala i perifernih jedinica (štampača, rezača…) gotovo svih proizvođača, projektiranje i izradu LAN mreža, izradu i prodaju programa iz vlastitog razvoja koji rade u DOS i Windows okruženju te izradu Vaših WEB stranica na internetu. U knjižari i papirnici nudimo sav potreban školski, uredski i ostali pribor i potrošni materijal za Vaše uredsko poslovanje.

Sjedište tvrtke je u Ludbregu. Sam Ludbreg je veliko raskrižje putova između Varaždina, Koprivnice, Varaždinskih Toplica, Preloga i Križevaca. Smješten je na rijeci Bednji u pitomom okruženju gornje podravskih ravnica te pitomih obronaka Kalničkog gorja.

Vjerujemo da možemo našom širokom paletom usluga i proizvoda zadovoljiti većinu Vaših potreba. Ukoliko Vas zanima nešto više obratite nam se bez obaveze na kupnju na našu adresu ili telefon 042 / 81 00 74.